Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

24-05-2014

Nieuwsflits 35


Beste ouder(s)/verzorger(s),
Hierbij weer onze wekelijkse nieuwsflits:
-We kunnen met z’n allen terugkijken op een fantastisch openingsfeest. Het feest straalde een enorme warmte uit en we hebben van jong tot oud de hele dag kunnen genieten van alle activiteiten. Ook via deze weg willen  we iedereen (en dat zijn er echt heel veel) die een  steentje bijgedragen hebben om dit het feest tot zo’n succes te maken.
-de grote kinderkunstwerken zijn nog tot dinsdag a.s. mee te nemen.
-volgende week gaan onze “huiskunstenaressen” Nadja en Linda verder met de “keienkunst”. Dan zijn de jongere groepen aan de beurt. Als dit is afgerond dan zullen alle keien samen 1 groot kunstwerk gaan vormen dat bij de kleuteringang een plek zal krijgen. Kortom wordt vervolgd.
-Wilt u nagenieten van de opening dan kunt u op onze website heel veel mapjes met foto’s vinden. 
Ook de website: Ziezeeland.nl heeft hele mooie foto’s.
-in de hal is de brievenbus van de  vertrouwenspersoon neergezet. Heeft u dus iets (of hebben kinderen iets ) voor de vertrouwenspersonen dan kan er  briefje ingestopt worden! Het kan natuurlijk ook via de andere kanalen. Juf Wendy van Waes en juf Ilse zijn onze vertrouwenspersonen.
-we zijn druk bezig met de groepsbezetting van volgend schooljaar. Aangezien we als school onderdeel zijn van een grote organisatie zullen we de groepsbezetting niet voor 10 juni kunnen meedelen.
-woensdag  a.s. doen de kinderen van groep 7 hun praktisch verkeersexamen in Kloosterzande.
- de kinderen van groep 6 krijgen  al een groot aantal weken muzieklessen die verzorgd worden  vanuit de Koninklijke Harmonie St Cecilia.  De kinderen  hebben een lied ingestudeerd en kunnen  tevens op  de boomwhackers spelen. Tijdens het voorjaarsconcert van zaterdag 24 mei, (dus morgen)  zullen ze dit lied ten gehore brengen… Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk voor iedereen en  begint om 19.30 uur  in de Hontenissehal.
-we hebben ook weer twee keer goed nieuws te melden:
  ->Juf Karlien is moeder geworden van een gezonde dochter, Katoo genaamd. Moeder en dochter maken het goed! 
  ->Juf Simone is in blijde verwachting
-Deze week hebben we bericht gekregen dat groep 5  bij de beste 10 groepen zitten die mee hebben gedaan met de schrijfwedstrijd "spelen in 2214". Daarom mogen ze  4 juni met de hele klas naar het Ledeltheater in Oostburg voor de volgende ronde.  Alle verhalen staan een dezer dagen op de website van de Zeeuwse Bibliotheek. Daar kan tevens worden gestemd door het publiek. (http://www.bibliotheekzeeuwsvlaanderen.nl)
-het is nog mogelijk om u op te geven voor de vrijwilligersavond van woensdag 11 juni a.s.  Deze avond organiseren we voor alle ouder(s)/verzorger(s) die iets voor school, in welke vorm dan ook, hebben gedaan. U kunt u nog opgeven tot woensdag a.s.!! Opgave kan d.m.v. briefje voor meester Michael of een mailtje naar hem (michaelfreijzer@ogperspecto.nl) . We hopen veel mensen te kunnen begroeten.
- In de bijlage de uitnodiging voor de feedbackbijeenkomsten van Perspecto. De feedbackbijeenkomsten zullen plaats vinden op maandag 2 juni en dinsdag 3 juni a.s.   U bent van harte welkom (zie bijlages)
- maandag 2 juni a.s. komt de schoolfotograaf op onze school. De schoolfotograaf zal kindportretten  maken en een groepsfoto.  Meer informatie hierover volgt nog vanuit de ouderraad.
Iedereen een zeer prettig weekend toegewenst namens de collega’s van ’t Getij,
Met vriendelijke groeten,
Godfried Blaeke
(dir.)
 
?~ ~ ~ ~  Nieuwsflits  extra  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    extra ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 
 

< Officiële opening