Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

30-05-2022

Nieuwsflits vrijdag 18 februari


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Ook op deze stormachtige dag sturen wij u weer de laatste nieuwtjes vanuit het Kindcentrum: 

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-Volgende week vrijdag (25 februari) vieren we Carnaval op school. Alle kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen. Het programma voor deze middag volgt volgende week. 

De ouderraad zal alle kinderen trakteren op iets lekkers. 

-Aankomende week mogen de kinderen die dit willen, deelnemen aan de kleurenweek. Dit betekent dat ze kleding/accessoires mogen aantrekken in de desbetreffende kleur.   Iedere dag staat er een andere kleur centraal. 

Maandag 21 -02: rood

Dinsdag 22-02: geel

Woensdag 23-02: blauw

Donderdag 24-02: groen

-In de bijlage treft u het programma van het carnaval in Kloorianenland. 

-Vorige week hebben we een talentenvragenlijst uitgezet onder alle ouder(s)/verzorger(s). Indien u deze nog niet hebt ingevuld dan is dit nog steeds mogelijk via de volgende link: 
 https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=arTDc5_hXkKx2ugXRHvjQkANUizA15lPq_QFhRFTDH9UMVJPNVFONVA3Ukg5NkRFSlFPVUlXQVVTMC4u

 

Fill | Talenten (4)

Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij treft u (weer) onze talentenvragenlijst. In 2019 hebben wij deze eerder uitgezet om de talenten van onze ouder(s)/verzorgers(s) in beeld te brengen. Om deze up-to-date te houden en omdat wij weer willen starten met het organiseren van de talentendagen, willen wij u vragen om deze vragenlijst in te vullen zodat wij weer de talenten van al onze ouder(s)/verzorger(s) in beeld hebben. Wij weten het zeker; iedereen heeft talenten. Wees niet te bescheiden!  Tevens treft u onderaan deze vragenlijst twee vragen vanuit de Kindcentrumraad omtrent het thema 'ouders voor ouders' en een vraag over het aansluiten bij werkgroepen. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

forms.office.com

 

-Maandag a.s. zal groep 7-8 uitleg krijgen over de mini Roparun. De  miniRoparun zal plaatsvinden op vrijdag 8 april en hier zullen alle basisscholen in de gemeente Hulst aan deelnemen. Aan deze run zullen we ook onze jaarlijkse wafelactie en sponsorloop koppelen. 

-Aan de buitenzijde van de bibliotheek hangt een AED. Deze is in noodsituaties eruit te halen met de code: 1246(Vinkje)

-Nu we steeds meer met PARRO werken mag u als ouder(s)/verzorger(s) uw kind ziek melden via de Parro app. Ook medische afspraken kunt u via deze app doorgeven. Overige verlofaanvragen dient u nog steeds via het formulier (zoals u dit ook op onze website kunt vinden) aan te vragen. 

-Voor in de agenda: 29 maart zal de volgende bag2school actie plaatsvinden. 

-Het schoolfruit voor de komende week:

Maandag: mandarijn

Dinsdag: appel

Woensdag: sinaasappel

Donderdag: appel

Vrijdag: peer

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Daar zijn we weer! Een nieuwe week, een nieuwe nieuwsflits!
Zoals jullie misschien wel al weten hebben we alles versierd voor carnaval. Serpentine, verkleden en we krijgen vaak bezoek van clowntje Piet en de circus-directeur. We experimenteren met ballonnen; ze laten vliegen, geluid maken, gooien enz. Zo leuk, maar soms ook een beetje spannend. Op de BSO hebben we gedanst op het podium en een catwalk gedaan. Dansen op carnavalsmuziek kan natuurlijk niet ontbreken. We kunnen onze dans-moves al wat verbeteren.

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

Deze week zijn we verder gegaan met ons thema 'carnaval' en hebben we mooie steken gemaakt voor op ons hoofd zodat we deze kunnen opzetten met carnaval! Ook hebben we nog met de serpentines ontdekt en gespeeld en hebben we nog een mooie kleurplaat gekleurd.
Op de BSO hebben we op Valentijnsdag een chocoladefondue gehad.
We hebben armbandjes gemaakt en de ramen mooi geverfd voor carnaval. Ook hebben we het schaakbord weer helemaal ontdekt en fijn in de speeltuin gespeeld.
Op het kinderdagverblijf zijn ook mooie steken gemaakt en is de ruimte versierd. Er zijn kleurplaten gemaakt.
We hebben ontdekt met scheerschuim en we hebben gedanst op carnavalsmuziek.

 

Iedereen een fijn weekend toegewenst.

 

Team kindcentrum Kloosterzande


< Nieuwsflits 12 februari 2022