Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2022

Nieuwsflits 22 juli 2022


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Ook na deze warme week en zo net voor de zomervakantie sturen wij u de laatste nieuwtjes vanuit Kindcentrum Kloosterzande.

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-Allereerst willen wij alle kinderen en ouder(s)/verzorger(s) bedanken voor dit fijne schooljaar en het in ons gestelde vertrouwen. Ondanks het toch weer 'rare jaar’ met klassen die thuis zaten en een lockdown hebben we er samen een goed schooljaar van weten te maken! We hebben kinderen weer op allerlei manieren zien groeien en ontwikkelen. 

 

-Deze week was vooral een heel warme week. Gelukkig konden we verkoeling zoeken in waterspelletjes en bracht zelfs de brandweer de school een bezoek met een verfrissend 'buitje'

   

-Dinsdag hebben wij afscheid genomen van juf Sylvia. Zij zal na de vakantie werkzaam zijn op “de Twijn” in Terneuzen en op  “de Brug” in Hulst. 

-Sinds afgelopen woensdag zijn de rapporten voor de groepen 3 t/m 8 online weer te bekijken. Door in te loggen op 'mijnrapportfolio' kunt u het rapport van uw kind(eren) bekijken.  (zie ook parro-bericht)  

-Woensdagavond hebben we afscheid genomen van de kinderen uit groep 8. Voor het oog van alle ouder(s)/verzorger(s) hebben zij nog één keer de musical opgevoerd. Het was een hele geslaagde uitvoering!  Gisteren zijn de kinderen, die afscheid namen van onze school, over de rode loper gegaan en door alle kinderen en leerkrachten uitgezwaaid.  Menig traantje is hierbij gelaten.

-Vandaag begint de vakantie. We zien alle kinderen graag 5 september vol energie weer terug op school! 

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Vanwege de hitte volgden wij maandag en dinsdag ons hitte-protocol;  binnen blijven en de airco aan. We knutselden vooral om te zorgen dat we het niet te warm kregen. We kliederden waterdruppels met de verf en speelden met ijsblokjes. Ook de zeemeermin en de piraat kwamen weer langs op de groep. Bij de BSO maakten wij armbandjes van strijkkralen die wij in de oven hebben laten smelten. Ook in de vakantie staan er allerlei leuke activiteiten op de planning.

Wij wensen jullie allemaal een leuke vakantie toe!

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

Deze week hebben we de laatste hand aan onze knutsels gelegd. De laatste vissen zijn afgemaakt.  We hebben ontdekt met onze waterbak en onder de sproeier gespeeld.

Ook zijn er een aantal waterspelletjes gedaan en hebben we genoten van zelfgemaakte sinaasappel-ijsjes.
In de vakantie gaan we een wereldreis maken op de BSO. Hierbij gaan we op onderzoek in elk continent en doen we hier leuke activiteiten mee.
We hebben nog een extra bus voor in de vakantie zodat we leuke uitstapjes kunnen maken deze periode! We hebben er al enorm veel zin in!

We wensen iedereen die vakantie heeft, een fijne vakantie!

 

Namens alle medewerkers van het kindcentrum een fijne en zonnige vakantie toegewenst. 

 

Team kindcentrum Kloosterzande


< Nieuwsflits 15 juli 2022