Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2022

Nieuwsflits 2 september 2022


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een zonnige en welverdiende vakantie. Nu het schooljaar maandag a.s. weer van start gaat, starten wij vanaf nu ook weer onze vertrouwde nieuwsflits:

 

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

 

  • Alle collega’s hebben hard gewerkt om in alle klassen weer aan de slag te gaan.  We hopen er, samen met u en de kinderen, weer een fantastisch maar bovenal leerzaam schooljaar van te maken.  We hebben er zin in!
  • Wij verwachten alle kinderen maandag a.s. om 08.30u weer op school. De ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen uit groep 1-2 mogen hun kind(eren) tussen 08.20-08.30u naar binnen brengen. Uiteraard mogen deze eerste schooldag ook de ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen uit groep 3-8 even mee naar binnen lopen. 
  • Bij aanvang van het nieuwe schooljaar zal er de eerste 3 weken voor alle kinderen de gehele week schoolfruit zijn. De eerste 20 weken ontvangen alle kinderen 3 dagen per week schoolfruit uit de EU schoolfruitsubsidie. Voor de overige 2 dagen kunt u inschrijven voor het schoolfruitproject. Hierover ontvangt u volgende week meer informatie. 
  • Het schoolfruit voor komende week: 

Maandag: mandarijn

Dinsdag: druiven

Woensdag: kiwi

Donderdag: appel

Vrijdag: peer

  • Om alle kinderen dagelijks te kunnen voorzien van fruit op school zijn we nog op zoek naar een aantal ouder(s)/verzorger(s) die hierin graag willen ondersteunen. Indien u hiervoor interesse heeft dan graag een mailtje naar: saskiavangoethem@hotmail.com
  • De gymtijden voor komend schooljaar zijn als volgt: 
  •  

     

    1e halfjaar  

    2e halfjaar (Per 6 februari)  

     

    Maandag 08.45-10.15u  

    Groep 6 

    Groep 5 

     

    Maandag 10.15-11.45u  

    Groep 7 

    Groep 8 

     

    Maandag 13.00-14.30u  

    Groep 3 en 4 

    Groep 3 en 4 

     

    Dinsdagmiddag 13.00-14.30u  

    Groep 5 

    Groep 6 

     

    Woensdagochtend 10.15-11.45u  

    Groep 8 

    Groep 7 

  • Nu het nieuwe schooljaar weer van start gaat zal er ook weer een hoofdluiscontrole plaatsvinden. We zijn ook voor deze werkgroep nog op zoek naar ouder(s)/verzorger(s) die dit team willen/kunnen versterken.  Indien u hiervoor interesse heeft dan kunt u een mailtje sturen naar: frederique15@msn.com
  • Volgende week vrijdag zal de volgende jeugdsoos plaatsvinden. In de bijlage treft u hiervoor de flyer. Daarnaast ook de flyer met de data voor het komende jaar. 

 

Namens alle medewerkers van het kindcentrum een fijn laatste vakantieweekend toegewenst.

 

Team kindcentrum Kloosterzande

 

 


< Nieuwsflits 22 juli 2022