Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

18-04-2023

Nieuwsflits 10 februari 2023


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Hierbij sturen wij u weer een “verse” nieuwsflits op vrijdag.

 

 Nieuws vanuit ’t Getij:

 

  • Vrijdag a.s. vieren we carnaval op school. Alle kinderen mogen 's ochtends al verkleed naar school komen. We zien liever geen zwaarden/wapens, confetti en spuitbussen. Serpentines zijn wel toegestaan. Uiteraard zal ook de raad van 11 (met gevolg) ons een bezoek brengen deze middag. 
  • Volgende week houden we voorafgaand aan carnaval een kleurenweek; 

Alle kinderen mogen deze week in een kleur naar school komen. Dit kan bijv.  een shirt, een accessoire of iets in het haar zijn.

Maandag oranje 

Dinsdag paars 

Woensdag groen 

Donderdag zwart/wit 

Vrijdag alle kleuren

  • In de bijlage treft u de flyer voor de schoolzwemkampioenschappen op 4 maart; dit is voor groep 3 t/m 8. 
  • Op woensdagmiddag 1 maart doen we mee aan het schoolschaaktoernooi. Dit toernooi zal in Hulst plaatsvinden.  We hebben al een aantal teams. Alle deelnemers veel succes! 
  • Na de carnavalsvakantie zullen wij, op verzoek van veel ouder(s)/verzorger(s), de flits via Parro sturen. Technisch vraagt dit even wat omzettijd. Onze relaties blijven deze op de gebruikelijke manier ontvangen. 
  • Volgende week vinden de gesprekken voor het definitieve schooladvies voor groep 8 plaats. De ouder(s)/verzorger(s) hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. 

 

Het schoolfruit voor komende week; 

Let op! Het schoolfruit op maandag en dinsdag is alleen voor de kinderen die deelnemen aan het schoolfruitproject

Maandag: appel

Dinsdag: ananas

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Deze week zijn we al een beetje begonnen aan het thema 'carnaval'. We bliezen onze eigen serpentines en hingen deze op voor het raam. Ook de confetti haalden we van zolder om mee te knutselen. Ieder mocht zijn eigen ballon beplakken met confetti. En tussendoor hebben we al een carnavalsmuziekje opgezet om in de stemming te komen!

Bij de peuters begonnen we ook al in de carnavalsstemming te komen. We maakten onze eigen clowntjes en verfden met knikkers. 

We hebben de week weer afgesloten met een leuke gymles.

 

Nieuws vanuit Foxkidz: 

Deze week is ons team uitgebreid met Femke Andriessen; zij komt op alle groepen werken. En Michelle de la Chambre is ook bij ons gestart op de BSO en het kinderdagverblijf. Zij volgt een BBL opleiding. Op maandagmiddag, dinsdag en donderdag is Michelle aanwezig.

De peuters hebben het lokaal versierd voor carnaval. Ook  zijn ze druk hun carnavalsdansje aan het oefenen. Dansen jullie volgende week vrijdag tijdens het carnavalsfeest gezellig mee? Ook versierden de peuters hun eigen foto tot de schattigste clowntjes. En maakten een verrassing voor Valentijn.

Ook op het kinderdagverblijf is de groep gezellig aangekleed met serpentines. De kinderen mochten een clowntje ermee beplakken. Ook verfden we maskers en maakten we schudkokers. We maakten muziek en dansten. Het was heerlijk weer dus hebben we vitamientjes opgedaan tijdens een wandeling.

Ook de bso kinderen genoten van het heerlijke weer door veel buiten te spelen.

Ze hebben gesmuld toen er koekjes werden gebakken en ook de zelf gemaakte pizza viel goed in de smaak. Ook de BSO ziet er gezellig uit voor carnaval.

Nog een week en dan gaat het grote feest alweer van start.

Bij foxkidz hebben we er in elk geval al zin in.

 

Namens alle medewerkers van het Kindcentrum een fijn weekend toegewenst. 

 

Team kindcentrum Kloosterzande

 

 


< Nieuwsflits 3 februari 2023