Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

23-03-2014

Nieuwsflits 28


Beste ouder(s)/verzorger(s),     
Net  na “de verhuizing naar Oosthof” nog een paar  laatste  nieuwtjes  vanuit ’t Getij:
-de verhuizing  van afgelopen week is goed verlopen; stapje voor stapje zijn de “nieuwe” klassen gevuld en de kinderen van de bovenbouwgroepen richting Oosthof gekomen.
-er hebben afgelopen weken een groot aantal ouders geholpen met  het poetsen in de “meest stoffige groepen”.  Dank hiervoor!!
-afgelopen donderdag hebben een groot aantal kinderen meegedaan aan de kangoeroewedstrijd (internationale rekenwedstrijd); de ingevulde antwoordformulieren zijn opgestuurd en t.z.t. krijgen we de uitslag
-de gemeente is nu definitief het eenrichtingsverkeer voor fietsers en auto’s  aan het voorbereiden en het verder aan het  formaliseren. Zodra deze procedure achter de rug is,  zullen we meehelpen om deze wijziging aan de kinderen te leren en actief te communiceren.
-voor op de kalender: maandag en dinsdag  14/15 april zijn er  rapportgesprekken voor de groepen  1 t/m 7. Het uitnodigingsbriefje zal begin april worden verspreid.
-maandagavond  a.s. kunt u de kleding inleveren voor bag 2 school. (tussen 18.00 en 19.00 uur) Dinsdagochtend om 09.00 uur staat de vrachtwagen voor de deur van school om alle opgehaalde kleding te wegen en mee te nemen.
-Aandachtspunt verkeer: niet parkeren op het hoekje van Oosthof (bij huisnummer 2) en in het bochtje. Dit zijn nl. 2 onoverzichtelijke punten voor fietsers en auto’s.
-volgende week zullen de sponsorlooppapieren worden verspreid voor de actie Yumba uit Sierra Leone (internationaal project, gekoppeld aan de vastenactie)  & “ieder kind heeft recht om z’n verjaardag te vieren” (lokaal project) . De sponsorloop zal worden gehouden op 15 april a.s. . Voor de jongste groepen zal dit een wandeling betreffen, terwijl de oudere kinderen hiervoor zullen gaan rennen.  Tevens zullen er die dag wafels worden gebakken. De kinderen krijgen na afloop van de wandeling/sponsorloop een wafel als beloning. Daarnaast  kunnen mensen vooraf wafels bestellen. Dit papiertje zal ook volgende week worden meegegeven.
Prettig weekend namens team ’t Getij Kloosterzande,
Godfried Blaeke
(dir.)
?~ ~ ~ ~  Nieuwsflits   …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits     ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?

< Nieuwsflits 27