Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

29-03-2014

Nieuwsflits 29


Beste ouder(s)/verzorger(s),     
Hierbij, net voor het weekend, weer de allerlaatste nieuwtjes:
  • De kinderen van groep 8  hebben gisteren heel enthousiast  pannenkoeken gebakken voor de bewoners van woonzorgcentrum Antonius. Ze hebben, samen met een paar ouders, ruim 200 pannenkoeken gebakken en die werden in dank ontvangen en smakelijk opgegeten door de bewoners. Kortom een geslaagd  ontmoetingsmoment in het kader van goed burgerschap.
  • Volgende week woensdag heeft het team een studiedag op school. Dit betekent dat alle kinderen vrij zijn!
  • Als aanvulling op de sponsortocht; ook met een skelter mag het parcours worden afgelegd voor de kinderen van groep 5 t/m 8
  • Volgende week woensdagochtend zullen wij afscheid nemen van de peuterjuf Brigitte van Campenhout. Zij zal de peutergroep, vanwege  reorganisatie binnen de stichting peuterspeelzalen Hulst, moeten verlaten. Vanaf deze plaats willen we haar hartelijk bedanken voor de inzet “aan onze peuters”  en wensen haar succes met het vinden van ander passend werk. De peutergroep zal vanaf 1 april a.s. worden geleid door juf Kim Weemaes en juf Darlien Verbrugge.
  • Indien u lege batterijen of  lege printercartidges heeft, kunt u ze meegeven met de kinderen. In onze aula staan tonnen om deze te verzamelen. Naast dat het goed is voor het milieu, krijgen we  als school hiervoor een kleine vergoeding.
  • In de bijlage een informatiestuk van de GGD omtrent “teken”.
  • Vrijdag 11 april a.s. zal er weer een schaakclinic voor  kinderen van groep 4 t/m 8 plaatsvinden. Meester Manuel,  van schaakclub het Witte Paard,  wil (weer) aan de slag met kinderen die interesse hebben voor schaken of al kunnen schaken.  De schaakclinic zal op school plaatsvinden van 15.30-17.00 uur. Kinderen die interesse hebben kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar het emailadres van school: tgetij@ogperspecto.nl.
  • Juffrouw Nikki Eggermont is  vandaag gestart voor juf Karlien in groep ½ A. Juf Karlien is vandaag officieel met zwangerschapsverlof gegaan.
We wensen iedereen een prettig en vooral zonnig weekend toe.
Namens het team  basisschool ’t Getij Kloosterzande,
 
Godfried Blaeke
(dir.)
 
?~ ~ ~ ~  Nieuwsflits   …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits     ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 

< Nieuwsflits 28