Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

18-04-2014

Nieuwsflits 32


Beste ouder(s)/verzorger(s),
Een dagje vroeger dan gewend maar…………. hierbij de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden vanuit ’t Getij:
-we hebben zeer goed nieuws te melden; juf Wendy van Waes  is gisteravond moeder geworden van  een gezond dochtertje; ze heet Merle.
-de kinderen zijn vrij  tot en met dinsdag a.s. ; woensdag verwachten we alle kinderen weer op school.
-we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde wafelactie/sponsorloop en zoals het er nu naar uitziet (de defintieve  balans moet nog worden opgemaakt) zal er ongeveer 3000 euro bij elkaar gesprokkeld zijn. Dat is een zeer groot bedrag. Dank voor een ieders inzet!
-vanochtend hebben 3 paashazen uit groep 8 gezorgd dat de kleutertjes volop paaseieren konden zoeken voor de hele school!
-we zijn druk bezig met de formatie voor volgend schooljaar.  Zoals al eerder gemeld  zullen we met 12 groepen gaan werken (en 1 peutergroep). Zoals het er nu naar uitziet zullen we de volgende groepen hebben  1/2 A, 1/2 B, 1/2 C, 3A, 3B, 4, 4/5, 5/6, 6, 7, 8A, 8B. De belangrijkste reden om tot deze groepsverdeling te komen was de groepsgrootte. Met deze opzet kunnen we (binnen de mogelijkheden) de groepen zo klein mogelijk houden. Zodra we meer kunnen vertellen over de invulling/bezetting van de groepen zullen we dat aan u laten weten. Hiervoor zijn we ook afhankelijk van onze bovenschoolse organisatie “Perspecto”; kortom wordt vervolgd.
-Koningsdag (zaterdag);  in het een volgend mailtje worden de overzichten van de groepjes van de deelnemende kinderen  van groep ½  en 3/4/5 gestuurd.   De kinderen van de groep 6/7 8 worden op de koningsdag zelf, bij de start, ingedeeld   (indeling is gedaan door de leden van het comité)
- in de bijlage het verslag van de “Praat mee, denk mee” bijeenkomsten  die gehouden zijn door onze onderwijsgroep  Perspecto. Indien u wilt deelnemen aan de terugkoppelingsavond dan kunt u deelnemen op 2 of 3 juni a.s. in Hulst of Axel. Hoe u zich hiervoor kunt opgeven dat kunt u lezen in de bijlage.
-16 mei; opening van ’t Getij. De uitnodiging hiervoor  zal woensdag a.s.  met de kinderen  meekomen!
-in de bijlage een uitnodiging voor de vrijwilligersavond van 11 juni  a.s.  Deze avond is voor  alle mensen  die zich hebben ingezet (en dat zijn er heel veel) voor onze  school en hiermee willen we als school deze mensen bedanken. Dus heeft u gepoetst, meegeholpen met techniek, gesjouwd, gerepareerd etc. etc.  en wilt u meedoen met een gezellig samenzijn, vul dan de strook in of stuur een mailtje. Uiteraard zijn de leerkrachten deze avond ook van de partij.
-volgende week vrijdag doen wij mee aan de Koningsspelen. Een onderdeel hiervan is dat  alle kinderen tussen de middag over mogen blijven en dat we dan  gezamenlijk lunchen.  De kinderen zijn gewoon om 14.30 uur klaar en dat start de meivakantie.
Een prettig   (zeer lang) weekend toegewenst namens  team ’t Getij te Kloosterzande
Godfried Blaeke
(dir.)
?~ ~ ~ ~  Nieuwsflits   …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits     ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~  ?

< De vlag wordt gehesen