Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

10-06-2014

Nieuwsflits 37


Beste ouder(s)/verzorger(s),
Net voor het weekend weer de vertrouwde nieuwsflits:
 -denkt u  er aan:  ook volgende week dinsdag zijn we vrij!
- het is misschien even wennen maar denkt u aan de aanpassing in het eenrichtingsverkeer;   1 richting voor fietsers en auto’s !!
- denkt u aan de identiteitsbewijzen/paspoorten i.v.m. met de schoolreis van 17 juni a.s.
-we zijn  nog op zoek naar  een aantal ouders gebruiken om opgeleid te worden voor verkeersbrigadier. Indien interesse dan graag een berichtje naar juf Ingrid; ingridvandervlies@ogperspecto.nl
-Juf Karlien is afgelopen vol trots langs geweest met haar kersverse dochter Katoo en haar zoontje Job. Ze heeft van de kinderen van de klas een mooi cadeau gekregen.
-Zeer speciaal nieuws:
Onze zeer gewaardeerde collega’s, Juf Marie-Louise en meester Ronny, gaan gebruik maken van de mogelijkheid om vervroegd te stoppen.  Vanmiddag zijn de laatste handtekeningen gezet en dit betekent dat zij na de zomervakantie niet meer als leerkracht terug gaan keren op  onze school . Dit gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en we gaan hier op de laatste schooldag uitgebreid stil bij staan ; kortom weer een feestje!
-groep 5 heeft een zeer bijzondere prestatie geleverd en zijn tweede geworden met hun prachtige  (beeld) verhaal tijdens een schrijverswedstrijd! 
-we zijn druk bezig de laatste hand te leggen aan de formatie voor volgend schooljaar en de laatste puzzelstukjes worden ingepast.   We zullen in de week van 16 juni  a.s. onze groepsbezetting met u delen.  
-mm het lezen in de zomervakantie te blijven stimuleren is er “een app” ontwikkeld door de bibliotheek; deze app is  vanaf 1 juli a.s. downloadbaar.  Op www.vakantiebieb.nl  kunt u hierover meer informatie vinden.  
Een mooi en zonnig lang weekend toegewenst namens team basisschool ’t Getij Kloosterzande,
Godfried Blaeke
(dir.)
?~ ~ ~ ~  Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 

< Nieuwsflits 36