Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

28-06-2014

Nieuwsflits 40


Beste ouder(s)/verzorger(s),
Hierbij nieuwsflits 40 met het allerlaatste nieuws vanuit onze school:
-volgende week woensdag zullen we de definitieve groepsindeling  (wie komt bij welke meester/juf)  bekend maken!
-afgelopen vrijdag (vandaag) heeft groep 8 in het schitterende land van Saeftinghe doorgebracht; naast veel natuurplezier ook veel modderplezier!
-het laatste puzzelstukje omtrent de invulling van de formatie (bij groep 1/2 B) is ook gelegd. Juf Amber Jonkman komt op dinsdag in groep 1/2 B; de overige dagen draagt juf Marian zorg voor de lessen.
-in de bijlage zit een flyer vanuit  de jeugdvakantieweek
-kinderen die nu los of op een strippenkaart overblijven kunnen ook een abonnement nemen. Indien u wilt overstappen dan graag (nog) een seintje naar meester Ronny (ronnyvangoethem@ogperspecto.nl).  Indien uw kind/kinderen nu overblijft/overblijven en er verandert niets, dan hoeft u niets te laten weten en gaat het overblijven na de grote vakantie automatisch door.
-vanaf het schooljaar 2014-2015  vervalt landelijk de Cito eindtoets en komt er de verplichte  centrale eindtoets  Primair Onderwijs.  Deze zal drie dagdelen in beslag nemen.  De afname zal zijn: 21 – 22 – 23 april 2015. De rapportage zal  4 weken later beschikbaar komen. De schooladviezen zullen een  nog belangrijkere rol krijgen bij de advisering richting het voortgezet Onderwijs.
-de werkgroep huiswerk op ’t Getij heeft niet stil gezeten de laatste maanden en heeft een huiswerkbeleid geformuleerd. Dit zal na de grote vakantie op de website te lezen zijn.  Ze hebben hiervoor gebruik gemaakt van de antwoorden  n.a.v. huiswerkenquête  van de ouder(s)/verzorger(s) groep 7 en groep 8.  Nogmaals dank hiervoor!  Een samenvatting  van de antwoorden en de koers van ons  beleid  zit in de bijlage.
-we zijn nog steeds op zoek naar een paar mensen die verkeersbrigadier willen zijn.   De bedoeling is dat zij verkeerstechnisch een kwartiertje “helpen”.  We hebben op dit moment 3 aanmeldingen… We zouden graag met een wat grotere groep aan de slag gaan. Indien interesse dan graag een seintje richting juffrouw Ingrid  (ingridvandervlies@ogperspecto.nl)
Hieronder al een doorkijkje naar de allerlaatste schoolweek:
-maandag en dinsdag: musicaloptredens van groep 8  voor de kinderen van onze school (en eventuele genodigden)
-dinsdagmiddag: zwemfeest groep 5 t/m 8
-woensdag: we gaan even een half uurtje in onze nieuwe groep kijken
-woensdagavond: afscheidsavond groep 8 en musical
-donderdag: feest rondom meester Ronny en juf Marie-Louise  en ’s middags afscheid groep 8 op de rode loper vanaf omstreeks 13.45 uur
-vrijdag: alle kinderen zijn vrij! Start zomervakantie!
Iedereen een fijn weekend toegewenst namens team basisschool ’t Getij Kloosterzande
Godfried Blaeke
(dir.)

< Nieuwsflits 39