Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

08-11-2014

Nieuwsflits 11


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees van de nieuwsflits,
-In de aula heeft afgelopen week de finale plaatsgevonden van de school-voorleeswedstrijd. We hadden 3 finalisten en uiteindelijk is Kaat Kerckhaert (groep 8B)  de voorleeskampioene geworden. Proficiat! Zij mag onze school vertegenwoordigen tijdens de regiofinale.
-de “stemgerechtigde” ouder(s)/verzorger(s) uit groep 1  kunnen nog een hele week een stem uitbrengen i.v.m. de verkiezingen voor de ouderraad.
-in de uitnodiging van de koninklijke harmonie (i.v.m. klarinetles groep 5) is een fout geslopen in het mailadres. Het juiste adres is:
 
 
 
-er heeft, voor de kinderen die de Nautilusbijeenkomsten volgen,  een verschuiving in data plaatsgevonden; volgende week 13 november is het  voor gr. 7/8 en de week daarna, 20 november voor groep 5/6.
-de bag2school actie is weer een groot succes geworden; de opbrengst bedraagt maar liefst €717 euro. Dank voor een ieders inzet om deze enorme berg met kleding etc. bij elkaar te krijgen. De volgende Bag2school actie is gepland op 8 april 2015.
-woensdag a.s. is er een "kom eens kijken-moment" voor groep 3 vanaf 12.00 uur.
 Kerstmarkt ’t Getij ……woensdag 10 december..........Kerstmarkt 't Getij
-deze week zijn de kinderen van groep 7 met de zonnetrein naar een tentoonstelling geweest in Hulst. Ook groep 8 gaat met de zonnetrein nog richting Hulst.
-volgende week dinsdag beginnen we met de planning van de oudergesprekken die plaats gaan vinden op 1 en 2 december a.s..  Zodra de planning rond is, krijgt u bericht. Ook de peutergroep zal “meedraaien” met deze avonden.
Een goed weekend toegewenst.
Met vriendelijke groeten namens de collega’s van ’t Getij,
Godfried Blaeke
(dir.)
?~ ~ ~ ~  Nieuwsflits  …  nieuwsflits     ……  ~        ?   ’t Getij              ~   ?     ……      nieuwsflits    ………   Nieuwsflits ~ ~ ~ ~ 

< Nieuwsflits 10