Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

18-01-2021

nieuwsflits 8 januari 2021


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Ook deze week weer onze vertrouwde nieuwsflits.

Nieuws vanuit ’t Getij:

-De eerste week thuisonderwijs zit er al weer op. We hebben gezien dat veel leerlingen weer goed en enthousiast aan de slag zijn gegaan. Een compliment voor alle kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s)!

-Indien uw kind(eren) gebruik maken van de noodopvang is hiervoor ’s ochtends alleen de deur van de kleuteringang open.

-Een aantal weken geleden was er de mogelijkheid om een ouderenquête in te vullen. 56% van de ouders heeft deze voor ons ingevuld. Wij hebben van u het gemiddelde cijfer van een 8,2 gekregen!! Hierop zijn wij erg trots! Er zijn ook een aantal punten uit de enquête naar voren gekomen waarop wij wat dieper willen inzoomen om zo ons onderwijs/onze school nog meer te kunnen laten aansluiten bij de behoeften van ouders en kinderen. Hiervoor zullen wij nog een verdiepend gesprek voeren met een willekeurig samengesteld ouderpanel. Deze ouders hebben hiervoor een mail gekregen.  Tevens zullen we ons uiterste best doen om deze waardering vast te houden.

-Aanstaande dinsdag zal er weer een persconferentie plaatsvinden. In deze persconferentie zullen we meer horen over het wel/niet terug openen van de scholen. Tip: deze persconferentie is op de site: www.globaltalk.nl/persconferentie vertaald in 8 talen en terug te luisteren!

-Eind januari staan de oudergesprekken voor groep 3 t/m 7 op de planning. Momenteel zijn wij aan het kijken hoe we deze  gaan organiseren. U ontvangt hierover zo spoedig mogelijk bericht.

-Nogmaals willen wij aangeven dat als u, in  deze ingewikkelde periode,  tegen problemen/zaken aanloopt: laat het ons weten! Wij denken graag met u mee.

 

Nieuws vanuit Foxkidz

We zijn deze week begonnen met het thema winter. We hebben de ramen versierd met een sneeuwpop. We hopen op echte sneeuw binnenkort. Zou toch wel erg leuk zijn om een echte sneeuwpop te kunnen maken buiten. En we hebben vogeltjes geverfd en die hebben we in het vogelhuisje geplakt op het raam.  We lazen  een verhaaltje over Nijntje die naar het ziekenhuis gaat en pijn heeft in zijn keel.

En we verfden onze eigen dokterskoffer met daarin een pleister en een echte spuit. Het groepje kinderen was klein deze week. We hopen snel iedereen weer te zien gezond en wel.

 

Namens alle medewerkers van het Kindcentrum wens ik u een fijn weekend toe.

 

Godfried Blaeke,

(dir.)

 


< nieuwsflits 2 januari 2021