Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

18-01-2021

nieuwsflits 15 januari 2021


Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

Ook deze week weer onze vertrouwde nieuwsflits op vrijdag.

Nieuws vanuit ’t Getij:

-We zijn weeral aangekomen aan het einde van de tweede week thuis werken. Hoewel wij weten dat het voor sommige kinderen (en ouders) erg lastig is, ontvangen wij ook zeer regelmatig lieve mailtjes en leuke foto’s van kinderen! Hier zijn wij erg blij mee. Zo zien we dat het allemaal erg goed gaat met iedereen.

-Maandag a.s. dienen de kinderen uit de groepen 3, 4, 5, 6 en 7 naar school te komen om nog wat extra werk op te halen. Hieronder treft u het schema hiervoor.

Groep

Tijdstip

Groep 3, 4 en 7: via ingang bovenbouw

(de kinderen van groep 3 en 4 mogen het gemaakte werk wat ze helemaal af hebben op hun stoel leggen zodat de leerkracht dit kan bekijken)

08.30-09.30u

Groep 5( via ingang bovenbouw)

Groep 6: via ingang lokaal groep 6 (bij juf Eva en juf Lyanke)

09.30u-10.30 (Groep 6 na het ‘meet’ moment)

 

-Maandag 25 januari zullen de kinderen hun rapport ontvangen. Indien de scholen weer open mogen krijgen de kinderen het rapport maandag in de klas uitgereikt. Indien de scholen nog gesloten blijven zullen wij voor alle groepen een rapport-ophaalmoment creëren. Hierover ontvangt u, indien er meer bekend is, nader informatie.

-Na het ontvangen van het rapport zullen ook de rapportgesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaatsvinden. Deze gesprekken zullen, gezien de huidige maatregelen, online plaatsvinden. Ook uw zoon/dochter vragen wij aan te sluiten bij dit gesprek. De leerkracht van uw zoon/dochter zal u benaderen om een afspraak te maken in de periode 25 januari-5 februari.

-De leerlingen uit groep 8 zullen wel het rapport ontvangen maar de rapportgesprekken zullen plaatsvinden in combinatie met de definitieve adviesgesprekken. Deze gesprekken zullen eind februari ingepland worden. U ontvangt hierover t.z.t. meer informatie.

-Dinsdag 9 februari zal Bieke onze school vertegenwoordigen tijdens de regionale ronde van de voorleeswedstrijd in Hulst. Succes Bieke!

-Sinds kort hebben wij twee nieuwe leerkrachten die werkzaam zijn op ‘t Getij. Juf Elise is werkzaam in groep 3 en groep 5. Juf Julie werkt op maandag en donderdag in groep 4. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

 

 

Nieuws vanuit Foxkidz

We zijn verder gegaan met het thema ‘winter’. We hebben pinguïns gemaakt, er zijn kleurplaten gekleurd en er zijn mondkapjes gekleurd. We hebben boekjes gelezen en geleerd hoe we moeten snuiten en niezen in onze elleboog.  Ook zijn er mutsen en sjaals geplakt met stof en watjes. Er zijn nog dokterskoffers afgemaakt. We hebben weer fijn gedanst op juf Roos en heerlijk in de gymzaal gespeeld.

We hopen jullie blije gezichtjes snel weer te zien!

 

Namens alle medewerkers van het Kindcentrum wens ik u een fijn (en wit) weekend toe.

 

Godfried Blaeke,

(dir.)


< nieuwsflits 13 januari 2021