Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2021

Nieuwsflits 18 juni 2021


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Ook deze week weer het laatste nieuws vanuit 't Getij.

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-Alle kinderen zijn donderdag door de ouderraad getrakteerd op een heerlijk fris waterijsje! Dat was zeker welkom met dit warme weer. 

-Groep 8 is erg druk aan het oefenen voor de musical. Begin juli zullen ze deze een aantal keer opvoeren voor de andere groepen. De laatste opvoering zal omroep Hulst komen filmen en zal worden uitgezonden.

-Deze week heeft de eerste leerbijeenkomst voor het team plaatsgevonden in het kader van het 'anders organiseren'. We kijken terug op een zeer geslaagde en interessante bijeenkomst waarna we als team zeker aan de slag kunnen. Volgende week zal er een nieuwe flyer verschijnen waarin we u weer verder meenemen.  Tevens zullen we in deze flyer “de opstelling” voor volgend jaar bekend maken (welke leerkracht/medewerker is gekoppeld aan welke groep).  

-Het is nog steeds mogelijk om u aan te melden als ouderlid voor de medezeggenschapsraad. Dit kan door voor vrijdag 25 juni een mailtje te sturen naar de voorzitter van de MR,  Konrad van de Velde; konradvdvelde@hotmail.com 

-Groep 6-7 heeft vorige week een wormenbak gemaakt. In de bijlage treft u een flyer om thuis ook aan de slag te gaan met een wormenbak. 

-De kindervakantieweek zal dit jaar weer een heel leuke week organiseren voor de kinderen. Zie hiervoor onderstaand stukje:

Dit jaar draait het verhaal om Floor en Noor,  twee meisjes die maar niet kunnen kiezen wat ze later willen worden. Ze vinden alles namelijk zó leuk! Daarom vragen ze ons om hulp. We gaan ons samen met hen iedere dag verdiepen in een ander beroep. Willen jullie Floor en Noor helpen kiezen? Stuur dan een mailtje met een aanmelding naar kvwhontenisse@hotmail.com of geef je de dag zelf op aan de kassa. We zien jullie snel! 

 

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

We zijn deze week gestart met het thema 'oef wat warm'. We hebben badpakken en zwembroeken gemaakt en deze opgehangen aan een waslijn voor het raam.
We zijn veel naar buiten geweest met dit lekkere weer en we hebben de plantjes verzorgd en veel water gegeven.
Bij de BSO zijn we veel buiten gaan spelen.
We zijn gaan picknicken bij het Laantje en we hebben in de speeltuin gespeeld.
We zijn weer helemaal “into the loom”  en we maken de leukste creaties ermee.
Op het kinderdagverblijf hebben we in onze speeltent gespeeld. We hebben met ballonnen ontdekt en we zijn in de gymzaal gaan spelen.
Ook hebben we onze lokalen helemaal klaargemaakt voor het EK! De vlaggen hangen op en we hebben al voetballen en vlaggen geverfd en geplakt.

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Deze week zijn wij begonnen aan het thema 'oef wat warm'. We haalden de emmers en schepjes van zolder en maakten een mooi kunstwerk met zand. Dit is ons strand, en wat hebben wij daar allemaal voor nodig? Een badhanddoek, zonnebrand en een zonnebril! Ook hadden we een mini zwembad binnen, dat was leuk. Spetteren maar! We knutselden nog een zonnetje en voor de rest hebben wij lekker buiten gespeeld met water en genoten we van het mooie weer! Op de babygroep knutselden ze een mooie voetbal en verfden ze mooie strandtekeningen op het raam. Ze hebben nieuwe klimblokken gekregen;  deze wilden ze natuurlijk gelijk uitproberen. Dat is leuk, klimmen maar! Ook de kleinste kinderen genoten van het mooie weer.

Fijn weekend toegewenst. 

Team Kindcentrum Kloosterzande


< Nieuwsflits 11 juni 2021