Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2021

Nieuwsflits 25 juni 2021


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Ook deze week weer het laatste nieuws vanuit 't Getij.

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-Maandag a.s. zal groep 8 een bezoek brengen aan Saeftinghe. Ze hebben hier vooraf aan gewerkt en onderzoeksvragen opgesteld.

-Deze week hebben alle kinderen een flyer meegekregen voor het feest op school op 6 juli. U treft deze ook nogmaals in de bijlage.

-Vanaf volgende week mogen wij als school de coronamaatregelen iets gaan versoepelen. Kinderen zullen vanaf volgende week mogen mengen en dus weer samen mogen spelen en samen mogen werken met kinderen uit andere klassen. Wilt u er wel zorg voor dragen dat indien uw kind verkouden is u uw zoon/dochter thuis houdt tot zij klachtenvrij zijn of negatief getest zijn. 

 

-We hebben vandaag de tweede nieuwsflits rondom het anders organiseren meegegeven met de kinderen. Deze is ook te vinden in de bijlage. 

-Hieronder onze uitgebreidere “opstelling” (om in voetbaltermen te praten) voor volgende schooljaar.  Hierbij twee nieuwe namen; Juf Kim Bertram en juf Simone van Kerckhoven.  Zij stellen zich later nog aan u voor.

 

Unit 1 

Groep ½ A 

Juf Charlotte en juf Kim 

  

Groep ½ B 

Juf Marian en juf Simone 

  

Groep ½ C 

Juf Brigitte en juf Esther 

Unit 2 

Groep 3 

Juf Nancy en juf Simone van Kerckhoven 

  

Groep 3/4 

Juf Karlien en juf Simone van Kerckhoven 

  

Groep 4 

Juf Wendy en juf Kim 

Unit 3 

Groep 5/6 A 

Juf Samantha en juf Lyanke 

  

Groep 5/6 B 

Meester Michael en juf Lyanke 

Unit 4 

Groep 7 

Juf Daisy en juf Eva 

  

Groep 7/8 

Juf Ilse en juf Ingrid 

  

Groep 8 

Juf Irma en juf Ingrid 

  

  

  

  

Intern begeleidster 

Juf Stephanie 

 

Onderwijsassistent 

juf Els 

  

Directie 

Meester Godfried 

  

Directie 

Juf Mirjam 

   

Ondersteuning 

juf Linda, meester Ronny, juf Karin en juf Tamara 

 
Juf Elise gaat een nieuwe uitdaging aan op  basisschool Ter Doest in Graauw. 
Meester Joost zal volgend schooljaar op de Anthoniusschool in Axel gaan werken.   Juf Julie zal aan de slag gaan  op de Brug in Hulst.  Juf Wies zal na de zomervakantie ons, na jarenlange inzet, niet meer ondersteunen; hier gaan we nog op gepaste wijze aandacht aan besteden.  Juf Alma zal ook volgend schooljaar nog afwezig zijn door ziekte.

De groepsindelingen (welke leerling in welke groep) zijn we nu volop aan het maken.  U zult zich realiseren dat dit jaarlijks weer een grote puzzel is met tal van afwegingen.  We zijn voornemens om deze groepsindeling in de week van 5 t/m 9 juli met de kinderen en u te delen. 

 

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

We zijn deze week verder gegaan met het thema 'oef wat warm'. We hebben ijsjes met bolletjes en slagroom geplakt. Ook hebben we het veel over het weer gehad.
We hebben filmpjes gekeken van de zomer en naar de vormen gekeken. Want van welke vormen worden er nou ijsjes gemaakt?
We hebben onze lokalen versierd voor het EK. We hebben ballen geverfd, vlaggetjes opgehangen en we hebben een pronostiek opgehangen op de BSO.
We hebben bij de BSO koekjes gebakken, we hebben getimmerd en de mooiste tekeningen gemaakt.
Op het kinderdagverblijf hebben we onze eigen kruiden geproefd en van de plant afgeknipt. Ook hebben we nog geverfd en geplakt.
Ook hebben we deze week weer genoten van ons water met fruit erin! De kinderen vonden het heerlijk!

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Op de babygroep hebben we mooie vliegers geplakt en de vogels veertjes gegeven. De vogels hangen bij onze raamschildering van het strand, dus we hebben al een echt zomergevoel!! We hebben in onze zandtafel bakjes, schepjes, schelpjes en echt zand gedaan. Ze kunnen voelen en ontdekken met de materialen. Onze vakantie tent wordt ook veel gebruikt... gezellig kamperen op de eigen groep! Wat wil je nog meer?!

Op de peutergroep hebben wij lekkere ijsjes geplakt. Hhmm, deze lusten de kinderen wel hoor! We hebben gevoeld aan de ijsblokjes en natuurlijk moeten deze ook geproefd worden! Haha, dat was koud! Ondanks dat stopten sommige kinderen het ijsblokjes zonder pardon in hun mond, wat een bikkels! 

De peuters hebben ook geschilderd op hun nieuwe schildersezel, dat was leuk! Lekker spetteren met de verf en met hun handen of hun kwast wrijven ze het goed uit. Dat voelt ook wel goed hoor!?

Na al het knutselen en ontdekken was er ook nog tijd om lekker buiten te spelen.

 

Fijn ORANJE weekend toegewenst! 

 

 

Team Kindcentrum Kloosterzande


< Nieuwsflits 18 juni 2021