Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2021

Nieuwsflits 23 juli 2021


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

We kunnen (bijna) gaan genieten van een welverdiende vakantie. Hierbij voor de laatste keer van dit schooljaar het laatste nieuws vanuit het Kindcentrum: 

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-We kunnen terugkijken op een geslaagde afscheidsweek van groep 8! Met o.a. een vossenjacht, het puttenstrandje en laser-gamen. Op onze facebookpagina is een kleine sfeerimpressie te zien van deze activiteiten. 

-Gisteren heeft groep 8 nog een afscheidsronde gemaakt door de wijk en hebben alle kinderen rondom de vijver afscheid genomen van de kinderen die onze school verlaten. Geweldig dat weer zoveel omwonenden gehoor hebben gegeven aan het versieren van hun woning. Wij wensen al deze kinderen veel succes op hun nieuwe vervolgschool!!

-In de bijlage treft u nogmaals de flyers van het zomersportprogramma van Hulst voor Elkaar. Aanmelden kan via de volgende link: https://www.hulstvoorelkaar.nl/activiteiten/nieuws/zomersport

Zomersport | Meld je hier aan - Hulst voor elkaar

Ook in de zomervakantie zijn we er, met zomersport voor basisschoolleerlingen van 6 tot en met 12 jaar. Doe mee in juli, augustus en september.

www.hulstvoorelkaar.nl

 

 

-Tevens treft u in de bijlage een brief vanuit ons nieuwe bestuur m.b.t. de fusie per 01-08-2021. 

-In de zomervakantie zullen de klaslokalen rondom de aula worden voorzien van nieuwe vloeren. Een aantal groepen heeft hiervoor donderdagmiddag alvast de tafels en stoelen in de aula/gang gezet. 

-We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en kinderen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen schooljaar! Maar ook voor alle lieve woorden en attenties die we mochten ontvangen! Dat geeft ons weer energie en kracht richting volgend schooljaar

-Nu is het tijd om uit te rusten en te genieten van de welverdiende vakantie! 

-Wij zien de kinderen graag maandag 6 september om 08.30u weer allemaal terug op school. 

 

 

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

We zijn deze week gaan zwemmen met de kinderen van de BSO. We hebben veel buiten gespeeld en in de zandbak.

We hebben ons schooljaar afgesloten door middel van een feestje. Spelen met water, dansen op de muziek, flamingo ringgooien en heerlijk buiten gespeeld. We hebben er enorm van genoten! 

Onze tuin is al enorm gegroeid. We hebben regelmatig aardbeien uit onze eigen tuin!

Op het kinderdagverblijf hebben we Puk in de zon gestempeld en hebben we gekeken welke voorwerpen er zijn onder de handdoek. 

We hebben in een bak water ontdekt welke zeedieren er allemaal in het water leven. 
We wensen jullie een fijne vakantie! Geniet lekker van het zonnetje. 

 

 Nieuws vanuit 't Poppeke:

De eendjes zijn deze week weer goed verwend met stukjes brood. De glijbaan is weer van zolder gehaald en de dreumesen vermaken zich weer prima hiermee! We hebben de groepen weer omgedraaid en veranderd zodat we weer nieuwe uitdagingen hebben. Buiten hebben we de stoepen versierd met stoepkrijt en met water gespeeld. De waterkuur is een groot succes! 

De peuters zijn deze week ook flink op stap geweest. Een keertje naar de speeltuin, de eendjes en picknicken in het bos. Lekker genieten van het zonnetje!

Op donderdag maakten we nog een lekkere smoothie, hmm die lustten de peuters wel hoor! 

Buiten hebben we gekeken wat er gebeurt met een ijsklontje als we die in de zon leggen. 'Hee hij gaat weg' riepen de kinderen!

Dan nog lekker gekleurd met stopkrijt en met ijsblokjes. 

Het was een gezellige en mooie week! 

Nu zijn wij klaar voor de zomervakantie! Gisteren hebben wij samen met alle juffen en meesters een afscheidsborrel gehouden. Nu luiden we de vakantie in met allerlei leuke activiteiten in het vooruitzicht!

 

Iedereen een fijne, gezonde en zonnige vakantie toegewenst. 

 

Team Kindcentrum Kloosterzande

 


< Nieuwsflits 16 juli 2021