Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

30-05-2022

Nieuwsflits 25 maart 2022


Beste collega’s,

 

Ook na deze zonnige week weer de laatste nieuwtjes:

 

-Indien je een Parro bericht stuurt naar ouders denk dan vooraf goed na of je dit vanuit jezelf stuurt of  vanuit de groep en dus ook je collega in de afsluiting meeneemt.  

-Maandag hebben we weer een bijeenkomst met  Sanne gehad. Ik wil iedereen meegeven dat we echt nog in de proeftuin fase zitten waarin iedereen op eigen tempo mag ontwikkelen.  Er zijn signalen binnen gekomen over het tempo, verschil in beleving, kaders etc.  Die gaan we bespreken met Sanne en kijken we dit samen weer op de rit krijgen.

-12 april zal de skate-clinic plaatsvinden. De kinderen uit groep 7-8 hebben moeten aangeven wat ze zelf hebben aan skates en bescherming. In de andere groepen was dit niet nodig. Uiteraard mogen kinderen hun eigen skates en bescherming meenemen om te gebruiken deze dag. Dit zal ik t.z.t. ook meenemen in de nieuwsflits.

-Deze week zijn de sponsorlijsten m.b.t de wafelactie, sponsorloop en mini roparun mee gegeven. In de kluis staan bakken om de teruggekomen lijsten in te doen. Er staat een doos voor de wafelbriefjes, een doos voor de groepen 3 t/m 6 en een bak voor de groepen 7-8. Graag de lijst in de juiste bak deponeren. De bak voor koningsdag ligt in personeelskamer.

-In verband met de bijeenkomst anders organiseren voor de PLG-leden zal de Tebo vergadering op 5 april geen doorgang vinden. Deze zullen we verplaatsen naar  de studiemiddag van 14 april. 

-Wie wil Brigitte helpen met het organiseren van de Koningsspelen. Er is al een duidelijk kader dus het zijn de laatste puntjes op de”i” zetten. 

-Na overleg is er besloten dat Cees maandag a.s. zal starten in Hengstdijk op school. 

-Maandagavond zal de OR weer bij elkaar komen. Woensdagavond zullen zij de school in paasstemming brengen. 

-Dinsdag zal de KC-avond plaatsvinden. om 17.30u zullen we starten met een gezamenlijke maaltijd. Programma is al verstuurd.

-Woensdag a.s. zal de talentendag voor unit 2 plaatsvinden. 

-Donderdag zal de teambijeenkomst rondom burgerschap plaatsvinden. De uitnodiging hiervoor hebben jullie al ontvangen. 

-Vrijdag zullen de feedbackgesprekken plaatsvinden. Esther zal deze vervangen. 

-Zou iedereen de smartgames maandag terug in de kast wil zetten. Er zijn er nu een aantal in de klassen, wat heel goed is maar we willen ze dinsdagavond gebruiken tijdens de KC avond ????

-Kimberly heeft nog niet alle leerkrachten kunnen benaderen. De laptops zullen dus pas volgende week naar ons toe komen. Denkt iedereen aan het formulier van ingebruikname voor de laptop?

-Volgende week zullen de schoolfruitmoeders weer volledig van start gaan. 

 

Iedereen een fijn weekend toegewenst. 

Groetjes Mirjam

 


< Nieuwsflits 18 maart 2022