Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2022

Nieuwsflits 3 juni 2022


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Aan de vooravond van weer een lang weekend de laatste nieuwtjes vanuit Kindcentrum Kloosterzande.

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

-Maandag en dinsdag zijn de kinderen vrij.

-In de bijlage treft u de oudernieuwsbrieven behorende bij thema 9 van het KiVa programma. 

-Tevens treft u hier een flyer vanuit hockeyvereniging Rapide. Zij zijn op zoek naar nieuwe leden en bieden gratis proeftrainingen aan. 

-Nu het eind van het schooljaar in zicht is willen we graag iedereen dit zich op één of andere manier heeft ingezet voor 't Getij bedanken. De brief hiervoor treft u ook in de bijlage. 

-Donderdagavond hadden we, na lange tijd, weer onze eerste kindcentrumavond met alle medewerkers vanuit het kindcentrum gehad. Samen hebben we verder ons verdiept in o.a. KIVA en plusspelen voor onze kinderen.

 

 

-Attentie:                                                               

Indien u nog uw bijdrage zou willen betalen voor de schoolreis dan is dit nog zeker mogelijk.  Vanmiddag hebben wij u hiervoor een betaallink gestuurd via Parro. We hebben de financiële middelen nodig om schoolreisjes in de huidige vorm te kunnen (blijven) organiseren.  

In de bijlage treft u nogmaals de brief met alle benodigde informatie. 

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

De dreumesen gingen aan de slag met bubbeltjesplastic; ze verfden en stempelden daarmee fruit. Ook de levensechte handpop is weer mee op de groep en heeft al voor veel plezier gezorgd. Ze werd volop gevoerd met het speelgoedeten door echte koks met koksmuts op.

De peuters zijn uit eten geweest in het restaurant bij de kleuters. De tafel was netjes gedekt en we kregen een echte menukaart te zien. Wat hebben wij genoten en zijn met gevulde buikjes naar huis gegaan.

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

Deze week zijn we begonnen aan onze verrassingen voor Vaderdag; we hebben al geoefend op het versje en we hebben iets heel moois gemaakt.

We hebben onze wortels met handjes afgemaakt en onze koksmutsen.

We hebben veel buiten gespeeld.

Op de BSO hebben we van het weer genoten; er wordt volop voor de moestuin gezorgd en we hebben onze eerste oogst al gegeten!

We hebben heerlijk gekleurd in de tent en we hebben hutten gebouwd in de gymzaal.

Volgende week starten we op de BSO met het thema 'sprookjes' en staan er al veel nieuwe activiteiten op de planning. Onze uitnodiging voor de pyjamaparty is verstuurd; aanmelden kan nog tot 10 juni. Hopelijk tot dan!

Op het kinderdagverblijf hebben we genoten van het lekkere weer, hebben we een rondje gewandeld en zijn de mooiste cadeautjes voor papa ook al gemaakt.

 

Iedereen een fijn lang weekend toegewenst. 

 

Team kindcentrum Kloosterzande


< Nieuwsflits 25 mei 2022