Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

20-09-2022

Nieuwsflits 10 juni 2022


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Ook na deze (wederom) korte week de laatste nieuwtjes vanuit Kindcentrum Kloosterzande.

 

Nieuws

 

-Allereerst twee keer goed nieuws! Afgelopen weekend is juf Eva in het huwelijksbootje gestapt met haar Robbert. Tevens heeft onze collega Cindy (van 't Poppeke) vandaag haar ja-woord gegeven aan Brian. Wij wensen beide paren veel geluk.        

-Maandag a.s. zullen de facultatieve oudergesprekken voor groep 3 t/m 7 plaatsvinden. Indien u hiervoor heeft ingeschreven heeft u hiervoor een  uitnodiging ontvangen.

-Bij goed weer zal vrijdag a.s. de sportdag plaatsvinden voor groep 5 t/m 8.

-Al een aantal weken is de toneelgroep binnen het naschools aanbod aan de slag. Op donderdag 23 juni om 15.45u houden zij een kijkmoment. Iedereen is van harte  welkom. 

-In de bijlage treft u alvast de flyer van het naschools aanbod voor de komende periode. Kinderen krijgen deze volgende week ook op papier mee. 

 

-Het schoolfruit voor komende week:

Maandag; peer

dinsdag; appel 

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Deze week gaat het restaurant en de keuken sluiten op de baby- dreumesgroep. We beginnen volgende week namelijk weer aan een nieuw thema. De aankleding en het speelgoed zijn al veranderd! Gaan jullie volgende week met ons mee onder water?

Bij de peuters gaan we voor de laatste keer boodschappen doen in onze winkel. Volgende week starten we met een nieuw thema. We verschuiven de spullen en alle gemaakte werkjes gaan in de mappen. 

 

Nieuws vanuit Foxkidz:

Op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal hebben we deze week alle vaderdag verrassingen afgemaakt en mee gegeven. De kinderen van het kinderdagverblijf zijn gaan ontdekken met verf en speelden buiten in de zandbak. 

De peuterspeelzaal was deze week druk met het oefenen van de vormen driehoek, vierkant, rechthoek en rond/cirkel. Vrijdagochtend kwam Sjef van de bibliotheek langs om voor te lezen en daarbij maakte hij ook muziek op zijn gitaar en ook alle kinderen mochten meedoen met een instrument. Volgende week starten we op deze groepen met het thema: 'water'.

Op de buitenschoolse opvang zijn we gestart met het thema 'sprookjes'. Deze week hebben we peperkoekhuisjes gemaakt en bouwden we hutten in de gymzaal en wanneer het droog was gingen we buiten buitenspelen.

Vanaf deze week is er op onze locatie ook een groepshulp gestart. Lotte zal ons tijdens de zomerperiode op maandag, dinsdag en donderdag boventallig komen ondersteunen op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Ook hebben we deze week een heel mooi GGD-rapport mogen ontvangen naar aanleiding van de onverwachte controle op 2 mei en daar zijn wij heel erg trots op!

 

Iedereen een fijn weekend toegewenst. 

 

Team kindcentrum Kloosterzande

 


< Nieuwsflits 3 juni 2022