Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

18-04-2023

Nieuwsflits 2 december 2022


Wij schitteren hier met plezier, ieder op een eigen manier …………

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) en abonnees,

 

Hierbij weer onze vertrouwde nieuwsflits. 

 

Nieuws vanuit ’t Getij:

  • Vandaag heeft Sinterklaas met zijn pieten een bezoek gebracht aan 't Getij. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige dag:
  •   
  • De groepen 5 t/m 8 hebben genoten van de mooiste surprises en gedichten. 
  •      
  • We hebben op de website van school onder het kopje 'ouders' een nieuwe pagina toegevoegd; 'ondersteunende instanties'. Hier vindt u  verwijzingen naar verschillende instanties die u als ouder/verzorger op allerlei manieren kunnen ondersteunen. 
  • Het naschools aanbod  “muziek met Michiel” zal op 15 december a.s.  niet op donderdag plaatsvinden maar eenmalig op dinsdag; dit op 13 december. 
  • Ook dit weekend kunt u nog de enquête betreffende de tevredenheidsmeting invullen. Het is voor ons fijn indien zoveel mogelijk ouders deze invullen. 

 

-14 december staat de Kerstmarkt op de planning. De ouderraad is druk bezig met de organisatie. Het belooft een heel gezellige editie te worden met veel verschillende kraampjes, activiteiten en gezelligheid!  Iedereen is welkom! Neem dus gezellig uw buren, opa's/oma's en familie mee. 

-De ouderraad is op zoek naar potten, manden, schalen en veel groen om kerststukken te maken voor de kerstmarkt. Zij verzamelen alles onder het fietsenhok op het kleine plein. 

-U kunt nog tot woensdag a.s. oliebollen bestellen.   Deze oliebollen zijn op 14 december vanaf 12.00u op te halen in het fietsenhok op het bovenbouwplein. 

 

 

Het schoolfruit voor volgende week:

Maandag: appel

Dinsdag: banaan

Woensdag: sinaasappel

Donderdag: tomaat

Vrijdag: appel


Nieuws vanuit Foxkidz:

Deze week zijn we verder gegaan met het thema 'Sinterklaas’! We hebben tekeningen gemaakt voor in onze schoen en we hebben wortels gekleurd en hier een groen draadje aan geregen.

Op het kinderdagverblijf zijn er pepernoten en speculaaskoekjes gebakken en hebben we vele mooie tekeningen gemaakt voor Sinterklaas.

Deze ochtend kwamen er 2 pietjes bij ons in de gymzaal feesten! We hebben gesmuld van pepernoten en we hebben ons liedje voor de pieten gezongen en gedanst!

We hebben allemaal nog een mooie regenboogbal gekregen waarmee we fijn kunnen ontdekken.

Op de groepen waren er ook cadeautjes die we met zijn allen hebben uitgepakt. We kunnen hier weer heerlijk mee spelen.
Op de BSO zijn we naar de speeltuin geweest, hebben we pepernoten gebakken en hier heerlijk van gesmuld en zijn er door de pieten nog cadeautjes voor ons achtergelaten!

 

Nieuws vanuit 't Poppeke:

Deze week werkten we op beide groepen verder aan Sinterklaas. We plakten stoombootjes en oefenden we om een echte piet te worden.

De peuters hadden pietengym en haalden daar een echt pietendiploma. Op vrijdag kregen wij bezoek van de Sint en zijn pieten.

De kinderen vonden het toch wat spannend maar durfden toch een handje te geven aan Sint en piet. We pakten de cadeaus uit en zijn er erg blij mee! De kinderen wilden er gelijk mee spelen. Het was een groot succes! Tot volgend jaar weer! 

 

Namens alle medewerkers van het kindcentrum een fijn en pepernootrijk weekend toegewenst!

 

Team kindcentrum Kloosterzande

 

 


< Nieuwsflits 25 november 2022